De winterstop is voorbij en de KPN eDivisie gaat weer van start! Bryan Hessing en Tim Spaan zullen in de tweede helft van het seizoen strijden om de play-offs te behalen. De winnaar van de play-off wedstrijd verdient een plekje bij de eDivisie finals!

De eDivisie kent na de winterstop dezelfde regels met elke dinsdag een speelronde. Net als in de eerste seizoenshelft, zullen de wedstrijden gespeeld worden op de PlayStation 5. De wedstrijden zijn live te volgen via het YouTube- en Twitch-kanaal van de eDivisie. De wedstrijden die vanaf 18.00 uur gespeeld worden, zijn live te zien op ESPN 2 en ESPN 3. Daarnaast zullen de samenvattingen van alle wedstrijden worden op woensdag uitgezonden worden.

Vanavond om 19.00 uur trapt Heracles de tweede seizoenshelft af tegen SC Heerenveen. Het hoopt revanche te nemen voor de eerste seizoenshelft, die teleurstellend eindigde op de zeventiende plaats. Team Heracles Esports gaat alles geven om de play-offs te bereiken en vanaf daar door te stomen naar de finals. Volg het Instagram-account van Heracles Esports (@heraclesesports) en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!