Mohamed Amissi vertrekt op definitieve basis naar Roda JC. De club uit Limburg neemt de 21-jarige vleugelspeler per direct over. De 10-voudig Burundees international tekent in Kerkrade een contract voor anderhalf seizoen met een optie voor nog een seizoen.

Volgens technisch directeur Tim Gilissen is het voor Amissi tijd om een volgende stap te maken in zijn carrière. “Mo heeft zich de afgelopen tweeënhalf seizoen hier goed ontwikkeld. Om de volgende stap te kunnen maken is speeltijd voor hem heel belangrijk. Bij ons was die kans kleiner en bij Roda JC groter. Het is voor Mo een goed moment om daar voor zijn kansen te gaan. Wij wensen hem daarbij veel succes!”

Mohamed Amissi kwam in de anderhalf jaar bij Heracles Almelo tot tien Eredivisiewedstrijden en een wedstrijd in de TOTO KNVB Beker.