Speciaal voor alle kinderen die niets liever doen dan voetballen organiseren wij in 2022 weer in het stadion en op verschillende locaties in de regio de Heracles Soccer Camps, klik hier voor het gehele programma en alle informatie.

Binnen deze periode/categorie zijn geen evenementen gevonden

Heracles Soccer Camp op Erve Asito in de voorjaarsvakantie
In de voorjaarsvakantie vindt er een Heracles Soccer Camp plaats in het stadion. Jongens en meisjes kunnen dan 3 dagen, dagelijks van 9.00 uur – 15.00 uur lekker komen voetballen tijdens het Heracles Soccer Camp. Ook in de mei- en zomervakantie worden er voor de jonge voetballiefhebbers (jongens en meisjes) tussen de 6 en 15 jaar leuke Soccer Camps georganiseerd. Bekijk snel de data en locaties op www.heracles.nl/soccercamps

Inschrijving geopend voor de Heracles Voetbalschool
Is jouw (klein)zoon/dochter ook helemaal gek van voetbal? In het voorjaar wordt er voor enthousiaste voetballers en voetbalsters een nieuwe cyclus van de Heracles Voetbalschool georganiseerd, een nieuwe module van 10 trainingen voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar. Op zondagochtend 20 maart 2022 start de nieuwe cyclus en kunnen enthousiaste voetballers en voetbalsters 10 weken lang hun voetbalvaardigheden extra ontwikkelen en voetbalplezier beleven in het stadion.

Voor meer informatie of om je gelijk aan te melden, ga snel naar www.heracles.nl/voetbalschool