Middenvelder Luca de la Torre heeft zijn goede individuele prestaties bij Heracles Almelo opnieuw weten te belonen met een uitverkiezing voor het nationale elftal van de Verenigde Staten. De bondscoach van de Verenigde Staten, Gregg Berhalter, liet afgelopen vrijdag weten viervoudig international De la Torre op te nemen in zijn 28-koppige selectie.

BRON USSOCCER.COM

In deze interlandperiode speelt de Verenigde Staten maar liefst drie WK kwalificatiewedstrijden. Op vrijdag 28 januari om 01.00 uur ’s nachts (GMT +1) speelt Amerika tegen El Salvador in Columbus, Ohio. Op zondag 30 januari om 21.05 uur (GMT +1) treden zij in Hamilton (Ontario) aan tegen thuisland Canada. De laatste van de drie WK kwalificatiewedstrijden wordt weer op Amerikaanse bodem gespeeld tegen Honduras. De aftrap is in de nacht van woensdag op donderdag om 01.30 (GMT +1) op het Allianz Field in St. Paul (Minnesota).

28 januari 2022 – vrijdag 1:00
Lower.com Field, Columbus (Ohio)
VS
Interlands
30 januari 2022 – zondag 21:05
Tim Hortons Field, Hamilton (Ontario)
VS
Interlands
03 februari 2022 – donderdag 1:30
Allianz Field, St. Paul (Minnesota)
VS
Interlands