Maandagmiddag 24 januari om 13.00 uur hebben de reserves van Heracles Almelo een oefenwedstrijd tegen Jong Ajax gespeeld. Net als bij Heracles Almelo bestond het elftal van John Heitinga voornamelijk uit spelers die het afgelopen weekend niet óf weinig gespeeld hadden. Op Sportpark De Toekomst sloot Heracles Almelo de oefenwedstrijd met 0-3 winnend af.

In de eerste helft sloeg Heracles Almelo in korte tijd twee keer toe. Adrian Szöke tekende in de 33e minuut voor de 0-1 en Sinan Bakis maakte amper twee minuten later de 0-2. Vlak voor tijd gooide Sven Sonnenberg de wedstrijd definitief in het slot.

Jong Ajax – Heracles Almelo (reserves): 0-3 (0-2)
33. Adrian Szöke 0-1, 35. Sinan Bakis 0-2, 86. Sven Sonnenberg 0-3.

Opstelling Jong Ajax:
Joey Roggeveen, Steven van der Sloot, Rio Hillen, Julius Dirksen, Terrence Douglas, Gibson Yah, Dijae Jermouni, Jenno Campagne, Ar’jany Martha, Gabriël Misehouy, Jaydon Banel

Opstelling Heracles Almelo (reserves):
Koen Bucker, Robin Polley, Sven Sonnenberg, Mateo Les, Ruben Roosken, Sem Scheperman (40. Rohat Agca), Elias Sierra, Adrian Szöke, Kasper Lunding (65. Noah Fadiga), Sinan Bakis, Bilal Basacikoglu