Jeremy Cijntje heeft in FC Den Bosch een nieuwe club gevonden waar hij de rest van het seizoen op huurbasis voor uitkomt. De 24-jarige vleugelaanvaller werd aan het begin van het seizoen verhuurd aan Roda JC Kerkrade, waar hij tot 12 officiële wedstrijden kwam. Daarvan stond hij slechts eenmaal aan de aftrap in het veld. Uitgerekend in het met 2-1 gewonnen bekerduel tegen FC Den Bosch mocht hij in de basis starten. In onderling overleg hebben Cijntje en Roda JC Kerkrade de huurperiode beëindigd. Bij FC Den Bosch hoopt Cijntje op meer minuten te kunnen rekenen dan bij de ploeg uit Kerkrade.

Cijntje kwam in de zomer van 2019 over van FC Dordrecht en kwam in 19 officiële duels in actie namens Heracles Almelo. In het seizoen 2020-2021 speelde Cijntje al een seizoenshelft op huurbasis voor het Belgische Waasland Beveren.