Heracles Almelo hervat zaterdagavond de Eredivisie met een uitduel tegen N.E.C. In het Goffertstadion in Nijmegen kan trainer Frank Wormuth niet beschikken over de geschorste Marco Rente. Sven Sonnenberg neemt zijn positie centraal achterin over.

“Het was geen voorbereiding op de tweede seizoenshelft zoals in voorgaande seizoenen. Ondanks dat de oefenduels in Duitsland niet door konden gaan, omdat we geen risico wilden nemen met Corona, hebben we onderling wel twee wedstrijden kunnen spelen. We zijn tevreden over de fitheid van het team”, vertelt Frank Wormuth.

“NEC is een goede ploeg”, vervolgt de oefenmeester. Hij ziet de komende wedstrijden van Heracles Almelo als finales. “Tegen NEC en Go Ahead Eagles hebben we een kans om punten te halen, daar moeten we echt vol voor gaan”.

Bekijk hieronder de voorbeschouwing van Heracles TV met Frank Wormuth.

N.E.C. – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij.