Dinsdag 11 januari 2022 werd, via Mijn Heracles voor alle seizoenkaarthouders en sponsoren, de Heracles Almelo Nieuwjaarsshow uitgezonden. Heracles TV-presentator Casper Raymakers ging in gesprek met algemeen directeur Rob Toussaint, technisch directeur Tim Gilissen, oud-speler Tim Breukers en hoofdtrainer Frank Wormuth. Er werd teruggeblikt op 2021, gesproken over de actualiteiten rondom de club en vooruitgekeken naar de tweede seizoenshelft van 2021-2022.

Hoe te bekijken?

Om de volledige uitzending te kunnen bekijken heb jij een Heracles Account nodig. Heb jij al een Heracles Account? Dan kan jij daarmee via heracles.nl/nieuwjaarsshow de Nieuwjaarsshow bekijken. Via de stream kan jij de uitzending bijvoorbeeld ook afspelen op de Chromecast van jouw tv.

Nog geen Heracles Account? Dan kan je er één registreren via heracles.nl/registreer. Na het registreren wordt je gevraagd om jouw Heracles Account te bevestigen via de e-mail die je op dat e-mailadres hebt binnengekregen. Vervolgens kan je inloggen om de Niewjaarsshow te bekijken.

ESPN

Donderdagavond is de nieuwjaarsshow ook te zien op tv. De special van Heracles TV begint om 18.00 uur op ESPN 2.

Foto’s: nesimages.nl