Beste Heraclied,

Na het gelijke spel tegen SC Cambuur kwam er een einde aan het voetbaljaar 2021. Een bewogen jaar waarin we samen continu op zoek waren naar mogelijkheden om elkaar te zien, elkaar te steunen waar dat kon en onze club toe te juichen.

“Wat er ook zal gebeuren. Deze club staat bij ons voorop.”

We zagen de zinnen uit ons clublied het afgelopen jaar overal symbolisch terug. Is het niet door ondanks het perspectief een seizoenkaart af te nemen, full-support als sponsor de club te steunen, dan wel door simpelweg Heracles Almelo een warm hart toe te dragen. Dat vinden wij prachtig om te zien. Ondanks de verplichte afstand voelen we keer op keer jullie onvoorwaardelijke liefde.

Deze onvoorwaardelijke liefde is geheel wederzijds. Dankzij de geweldige support van onze supporters en sponsoren bestaan we al ruim 118 jaar. Wij verlangen terug naar oude tijden, waarin we in een volgepakt en sfeervol stadion samen een overwinning vieren. We missen jullie ontzettend en balen ervan dat jullie niet bij de laatste wedstrijden aanwezig hebben mogen zijn en onze jongens daarin hebben kunnen ondersteunen.

Wij zijn met de overheid, de KNVB en de Eredivisie CV in gesprek over steunmaatregelen en op welke manier wij iets terug kunnen doen voor onze supporters en sponsoren. Hoe kijken we met elkaar naar de toekomst. Hoe houden we de binding met elkaar op de korte en lange termijn. Hoe gaan we samen weer geschiedenis schrijven en mooie momenten met elkaar beleven. Wij doen onze uiterste best en werken er aan om voor alle partijen een passende oplossing te vinden.

Ons rest ten slotte niets anders dan jou namens bestuur, directie, spelers, technische staf, vrijwilligers en medewerkers ongelofelijk fijne feestdagen te wensen met de mensen om je heen. We hopen jou in het nieuwe jaar snel weer op Erve Asito te mogen begroeten.

Blijf gezond en maak er een buitengewoon mooi 2022 van!

Rob Toussaint
algemeen directeur

Tim Gilissen
technisch directeur