Op zaterdag 18 december heeft Heracles Almelo haar laatste BusinessClub-activiteit van dit jaar georganiseerd: de Heracles Christmas Drive Thru. Sponsoren van Heracles Almelo waren voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Groningen met hun gezin welkom in de drive thru bij Landgoed het Rheins in Enter.

Nadat de radio’s waren afgestemd op de juiste FM-frequentie, konden zij al luisterend naar kerst- en Heracles-hits via de verlichte kerstroute doorrijden langs verschillende stops. Er werden broodjes rookworst uitgedeeld door kerstelfjes en natuurlijk kon een glas warme chocolademelk of gl├╝hwein niet ontbreken. De gezinnen konden vervolgens hun route voortzetten en genieten van duizenden kerstlichtjes en schitterende versiering.

Aan het eind van de route kreeg iedere sponsor een mooi kerstgeschenk uitgereikt namens Heracles Almelo. Het werd een bijna magische ervaring die ’s avonds feestelijk werd afsgeloten met drie punten door de 4-2 overwinning op FC Groningen.

New call-to-action