In de maand december zijn er de Black & White Weeks bij Heracles Almelo. Tijdens deze adventskalender geven we van 1 december tot en met 24 december, kerstavond, iedere dag gave Heracles-prijzen weg. 

Cryptopartner Knaken.nl biedt alle Heraclieden vanaf 21 december de mogelijkheid om zich gratis aan te melden voor een minicursus over crypto. Wil jij meer weten over crypto? Dan is deze minicursus bij uitstek geschikt voor jou.

ALLES OVER CRYPTO

WAT GA JE LEREN?

  • Je leert waarom crypto het geld van de toekomst is, wat het revolutionair maakt en welke soorten cryptomunten er bestaan. 
  • Je leert hoe je eenvoudig je euro’s kunt inwisselen voor cryptomunten via Knaken. 
  • Je leert hoe je beginnersfouten kan voorkomen en daardoor een killer start maakt. 
  • Je leert hoe je zo veilig mogelijk omgaat met je cryptomunten en gegevens.