In de maand december zijn er de Black & White Weeks bij Heracles Almelo. Tijdens deze adventskalender geven we van 1 december tot en met 24 december, kerstavond, iedere dag gave Heracles-prijzen weg. Van een gesigneerd thuis- of uitshirt tot een 3-jaarsseizoenkaart. Van een Heracles Almelo kersttrui tot een volledig georganiseerd FIFA22-toernooi in de eBox voor 16 personen.

Een gratis ESPN Watch Weekendpas voor alle seizoenkaarthouders
Het liefst willen we zo snel mogelijk Heracles Almelo weer live in het stadion toejuichen. Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk en daarom biedt KPN, als hoofdsponsor van de Eredivisie, jou voor de komende wedstrijd tegen FC Groningen een GRATIS ESPN Watch Weekendpas aan. De weekendpas biedt van zaterdag 18 december t/m zondag 19 december toegang tot de online kanalen van ESPN Watch. 

Als Black & White Weeks actie van 16 december heb je van donderdag 16 december, 10.00 uur, tot en met vrijdag 17 december, 23.59 uur, de gelegenheid om een ESPN Watch Weekendpas aan te vragen.

Alternatief: Win een gesigneerd wedstrijdshirt
Mocht je al in het bezit zijn van een ESPN-abonnement, niet getreurd! Je maakt evengoed kans op een gesigneerd wedstrijdshirt van Heracles Almelo. Ook hier heb je van donderdag 16 december, 10.00 uur, tot en met vrijdag 17 december, 23.59 uur de kans voor om aan deel te nemen.

Let op: De kijkcodes worden pas op zaterdag 18 december, rond 10.00 uur, verspreid.