Softs en Heracles Almelo hebben afgelopen week een langdurige samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Softs, gevestigd in Rotterdam, ontwikkelt en exploiteert Softs Points, waaronder Green Boarding, en faciliteert daarmee maatschappelijke instellingen met budget om hen te helpen met het (sneller) verduurzamen van hun bedrijfsvoering.

“Een Softs Point is een uniek multifunctioneel board. Het wekt zonne-energie op, het zuivert de lucht en het is tegelijkertijd een uniek en impactvol communicatie-board. En de opbrengsten worden binnen de verenigingen weer gebruikt voor verdere verduurzamingsmaatregelen”, legt Albert de Joode, CCO bij Softs, de werking van het product uit.

Softs gaat in samenwerking met Heracles Almelo een eigen Heracles-netwerk opzetten door founders en partners te zoeken voor dit initiatief. Door de Green Boarding van Softs bij amateurverenigingen te plaatsen, helpt Heracles Almelo amateurclubs in de regio met het verduurzamen van hun bedrijfsvoering en sportfaciliteiten.

“Wij geloven in de mensen die dit, net als wij, op korte termijn echt willen bereiken en in de economische kracht van een lokale gemeenschap. We hebben bewust gekozen voor Heracles Almelo als partner, omdat deze club er net zo in staat als wij en kijken uit naar de samenwerking en het samen verduurzamen van de regio”, aldus Steven Visee, Manager Sport bij Softs.

Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles Almelo: “Softs levert fantastisch werk op het gebied van verduurzaming voor onze partnerclubs. Ze sluiten goed aan op het innovatie-initiatief en het duurzame toekomstbeeld dat wij als club hebben. We kijken uit naar een mooie samenwerking.”

New call-to-action