Heracles Almelo, Speelgoedbank Twente en SolarEnergyWorks bundelen opnieuw de krachten om kinderen te steunen die opgroeien in armoede. Net als vorig jaar willen de partijen gezinnen verrassen waarbij cadeaus onder de kerstboom niet vanzelfsprekend zijn.

Welk gezin gun jij een kerstpakket vol speelgoed? Laat het uiterlijk 14 december weten via onderstaand formulier. Geef bij de motivatie aan welk gezin volgens jou een kerstpakket vol speelgoed verdient en waarom. We gaan natuurlijk zorgvuldig met de informatie om.

Vanaf woensdag 8 december is het ook in de FanServiceShop op Erve Asito mogelijk om gezinnen aan te dragen. Vul daarvoor het kaartje in dat klaarligt in de shop en hang het in de Heracles Kerst-Wensenboom.

Geen kind staat bij ons buitenspel


Update vrijdag 17 december: het aanmeldformulier is gesloten.


Bekijk de geslaagde actie van vorig jaar: