Heracles Almelo 2 heeft maandagmiddag een oefenduel tegen PEC Zwolle 2 gelijkgespeeld. Op Erve Asito werd het 1-1 door treffers voor rust van Adrian Szöke en Samir Lasgir.

Het eerste gevaar kwam na vijf minuten spelen van de thuisploeg. Adrian Szöke schoot naast na een goede pass van Navajo Bakboord. In de negentiende minuut was het wel raak voor Adrian Szöke. Na een uitstekende voorzet van Kasper Lunding scoorde Szöke fraai met de hak. Een mooi moment voor Lunding, die na ruim drie maanden voor het eerst weer een wedstrijd speelde na een knieblessure.

Na een half uur spelen was PEC Zwolle 2 dichtbij de gelijkmaker. Mark Pabai raakte de lat. Vijf minuten voor rust kwamen de bezoekers op gelijke hoogte, Samir Lagsir schoot de bal in de kruising.

Na rust kwam Heracles Almelo 2 goed uit de startblokken. Adrian Szöke, Elias Sierra, Mateo Les en Bilal Basaçikoglu kregen goede mogelijkheden op een treffer. In de slotfase kreeg Leandro Fernandes nog een goede kans op de 1-2, Koen Bucker bracht knap redding.

Heracles Almelo 2 – PEC Zwolle 2 1-1 (1-1)
19. Adrian Szöke 1-0
40. Samir Lasgir 1-1

Opstelling Heracles Almelo 2: Alessandro Damen (46. Koen Bucker), Navajo Bakboord (72. Chiel Olde Keizer), Sven Sonnenberg, Mateo Les, Robin Polley, Orestis Kiomourtzoglou, Elias Sierra, Adrian Szöke (62. Myron Bostdorp), Kasper Lunding (46. Lasse Wehmeyer), Mohamed Amissi, Bilal Basaçikoglu.

Foto’s: nesimages.nl