Jongbloed Fiscaal Juristen is er trots op wedstrijdsponsor te zijn van de wedstrijd Heracles Almelo tegen sc Heerenveen op zaterdag 4 december.

De fiscaal juristen, economen en belastingadviseurs van Jongbloed Fiscaal Juristen – met vestigingen in Enschede, Almelo en Den Haag – beschikken over ruim 100 jaar ervaring en bieden creatieve en passende oplossingen die rust en helderheid geven bij al uw fiscale zaken. En dat allemaal tegen normale tarieven en zonder wollig taalgebruik. Laagdrempeligheid en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Al eens een fiscale APK laten verrichten voor uw onderneming? www.fiscale-apk.nl
Wij beschikken over de kennis om te beoordelen of uw onderneming fiscaal en juridisch optimaal is ingericht. Wellicht zijn er voor u een aantal fiscale voordelen en besparingen te behalen.

Meer weten over bijvoorbeeld een fiscale APK, bedrijfsopvolging, onroerend goed, fiscale procedures, etc.? Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden en kansen te bespreken.

www.jongbloed-fiscaaljuristen.nl

New call-to-action