P1 Travel is vanaf vandaag officieel Activatiepartner van Heracles Almelo. Het sportreisbureau is gevestigd in Leiden, maar is actief op elk continent. Op de website van P1 Travel kunnen fans op een veilige manier tickets kopen voor hun favoriete sport of muziekevenement.

Arrangementen

Naast tickets bieden zij ook de mogelijkheid om daar een complete reis met hotel en vluchten aan toe te voegen. Op deze manier weet je als fan zeker dat je het maximale haalt uit het bezoek aan de mooiste wedstrijden en evenementen.

Tevens biedt P1 Travel arrangementen voor bedrijven aan. Het is mogelijk om met zakenrelaties, medewerkers of een zakelijk netwerk een wedstrijd of evenement te bezoeken. Een onvergetelijke herinnering.

Wedstrijden Heracles Almelo

P1 Travel zal vanaf het moment dat wedstrijden weer met publiek in de stadions gespeeld mogen worden, ook alle thuiswedstrijden van Heracles Almelo aanbieden.

Samenwerking

Rick van Gogh, Strategic Partnership Manager bij P1 Travel: “We zijn trots op het feit dat Heracles Almelo onze eerste Nederlandse partner is. We hopen dat elke voetbalsupporter snel kan genieten van de geweldige ambiance op Erve Asito.”

Tom Uitzetter, commercieel manager bij Heracles Almelo: “P1 Travel is een grote speler op gebied van ticketverkoop. Ze zijn niet voor niets officiële partner van clubs als FC Barcelona en Manchester United en evenementen als de Olympische Spelen in Tokyo en de Formule 1. We zijn trots dat Heracles Almelo zich bij dit rijtje mag voegen en hopen dat fans veel plezier beleven aan het bezoek van onze wedstrijden.”

New call-to-action