Black Friday! Vrijdag 26 én zaterdag 27 november scoor je 20% korting op de hele collectie* in de FanServiceShop, Fanshop Stad en op shop.heracles.nl.

Kortingscode: blackfriday

Gebruik online de volgende kortingscode voor de 20% korting: blackfriday

*Artikelen die al in de aanbieding zijn komen niet in aanmerking voor de 20% korting. Ook de nostalgische kalender is uitgesloten.


Gratis kersttrui bij besteding vanaf €100,-

Bij bestedingen vanaf €100,- krijg je een gratis kersttrui cadeau. Let op: online moet je deze actie zelf activeren. Zorg dat je voor minimaal honderd euro (na het verrekenen van de korting) aan artikelen in je winkelmand hebt zitten. Voeg vervolgens ook de kersttrui toe aan je bestelling. Voer dan de volgende kortingscode in: gratiskersttrui

Ook in de FanServiceShop en in Fanshop Stad krijg je vrijdag en zaterdag een kersttrui cadeau bij minimale besteding van €100,-.


Shop verstandig, shop online

Kom je liever naar de FanServiceShop op Erve Asito of naar Fanshop Stad in het centrum van Almelo? Houd dan rekening met de geldende coronamaatregelen, zoals het dragen van een mondkapje en het bewaren van voldoende afstand.

Gebruik online de volgende kortingscode voor de 20% korting: blackfriday

We proberen je pakketje binnen één werkdag te verzenden. Afhankelijk van de drukte bij onze verzendpartner wordt je bestelling binnen enkele dagen afgeleverd.