Heracles Almelo 2 heeft zondagmiddag gewonnen van FC Twente 2. Het reservecompetitieduel eindigde in 1-0. Op Erve Asito was Rohat Agca trefzeker.

Al in het eerste kwartier zette Rohat Agca Heracles Almelo 2 op voorsprong. De score had een aantal minuten later via Sinan Bakis verdubbeld kunnen worden, maar zijn poging ging via de doelman tegen de lat. Daarmee bleef de treffer van Agca de enige van de wedstrijd. Heracles Almelo 2 boekte zo de derde 1-0 zege op rij in de reservecompetitie.

Heracles Almelo 2 – FC Twente 2 1-0 (1-0)
13. Rohat Agca 1-0.

Opstelling Heracles Almelo 2: Koen Bucker, Robin Polley, Navajo Bakboord, Mateo Les, Giacomo Quagliata, Orestis Kiomourtzoglou, Melih Ibrahimoglu (78. Devonish Eustatia), Rohat Agca (61. Adrian Szöke), Nikolai Laursen (61. Mohamed Amissi), Sinan Bakis, Bilal Basaçikoglu.