Zaterdagavond, 19 november 2021, om 21.00 uur speelt Heracles Almelo op Erve Asito tegen Fortuna Sittard. De Wedstrijdsponsor van deze wedstrijd is Snappshot.

Snappshot ken je natuurlijk als toffe tool in de Heracles Almelo-app! Snappshot geeft jou de mogelijkheid om jouw selfies op de grote schermen in de Erve Asito te posten, voor en na de wedstrijd en tijdens de rust. Wist jij dat je Snappshot ook kunt gebruiken op jouw eigen feest? Of dit nu een bruiloft, bedrijfsfeest of voetbalfeest is, met Snappshot leg je de tofste momenten samen vast en deel je ze live met elkaar op aanwezige schermen.

Aanbod Snappshot
Van een concept dat in de kroeg is bedacht tot een platform dat in meer dan vijf landen gebruikt wordt om samen unieke herinneringen te maken is Snappshot toonaangevend op het gebied van Party Photo Apps. Snappshot heeft pakketten voor ieder budget, bekijk hier of er een pakket tussen zit voor jouw feest.

Gebruik de kortingscode HERWED2021 en krijg 25% korting op je volgende bestelling.

Snappshot wenst iedereen een prettige en sportieve wedstrijd toe.

New call-to-action