Het is zover: het nieuwe seizoen van de KPN eDivisie gaat van start. Bryan Hessing en Tim Spaan strijden daarin als Team Heracles eSports met alle andere Eredivisieclubs om de felbegeerde titel.

De eDivisie bestaat dit seizoen uit één seizoenshelft. Alle clubs spelen hierin allemaal een keer tegen elkaar. Elke week wordt op dinsdag een speelronde gespeeld. De duels, die gespeeld worden op de PlayStation 5, zijn live te volgen op het YouTube– en Twitch kanaal van de KPN eDivisie. Vanaf dit seizoen is de KPN eDivisie ook weer terug op ESPN. Alle wedstrijden die vanaf 18.00 uur gespeeld worden zijn live te zien op ESPN 2 of ESPN 3. Ook zendt ESPN samenvattingen uit van alle duels.

Dinsdagmiddag om 15.30 uur staat voor Heracles Almelo het eerste duel op het programma. Vanuit de eBox op Erve Asito nemen Bryan en Tim het op tegen FC Groningen. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Check dan ook het Instagram-account van Heracles Almelo eSports, dat al meer dan tienduizend volgers heeft.

New call-to-action