Heracles Almelo 2 heeft maandagavond gewonnen van Almere City 2. Op bezoek in Flevoland werd het 0-1. Sinan Bakis was trefzeker in het beloftencompetitieduel.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel pas tien minuten voor het eindsignaal. Bakis kon na een goed uitgespeelde aanval binnentikken. De aanvaller was in de eerste helft al dicht bij een treffer, maar kopte een minuut voor rust net langs de verkeerde kant van de paal. Vijf minuten daarvoor kreeg Nikolai Laursen al een grote mogelijkheid. Na een rebound uit een vrije trap schoot de Deen van dichtbij over.

Almere City 2 – Heracles Almelo 2 0-1 (0-0)
79. Sinan Bakis 0-1.

Opstelling Heracles Almelo 2: Alessandro Damen, Navajo Bakboord (76.Myron Bostdorp), Sven Sonnenberg (83.Carlos Tomas da Silva), Mateo Les, Ruben Roosken, Rohat Agca (46.Robin Polley), Lucas Schoofs, Melih Ibrahimoglu, Elias Sierra, Nikolai Laursen, Sinan Bakis