Riwald Recycling heeft haar contract als subsponsor van Heracles Almelo met drie jaar verlengd. Daarnaast hebben ze ook hun exposure pakket uitgebreid met enkele statische posities op Erve Asito.

Riwald is al vele jaren trouwe sponsor van Heracles Almelo en vervult als één van de meest toonaangevende recyclingbedrijven ter wereld een belangrijke rol op gebied van milieu en maatschappij.

Ewald Huzink, directeur van Riwald Recycling: “We zijn blij dat we de verbintenis met Heracles hebben verlengd. De skybox is al jaren een ontmoetingsplek tussen de BusinessClubleden, waar we met onze zakelijke relaties genieten van de wedstrijden en tevens een mooie locatie voor zakelijke afspraken buiten het voetbal om. Het exposure pakket is ons ook goed bevallen en we denken dat de statische borden hierop een mooie aanvulling zijn. Zo blijven we als bedrijf landelijk zichtbaar.”

Tom Uitzetter, commercieel manager bij Heracles Almelo:  “We zijn er trots op dat Riwald Recycling het vertrouwen in Heracles uitspreekt met deze verlenging. Riwald weet als geen ander hoe waardevol sportsponsoring is voor de naamsbekendheid van het bedrijf. Met een echte fan als Ewald in de skybox weten we dat deze ook de komende drie jaar in goede handen is.”

New call-to-action