Vrijdag 22 oktober en woensdag 27 oktober heeft Heracles Almelo haar sponsoren die full support achter de club zijn blijven staan, bedankt met een ingelijst retroshirt.

De sponsoren mochten waren uitgenodigd voor een drankje in de BusinessClub van Heracles Almelo en kregen namens de club een ingelijst retroshirt uit 1964, verkozen tot ons mooiste Eredivisieshirt ooit, uitgereikt.

Tom Uitzetter, commercieel manager bij Heracles Almelo: “Het is mooi om te zien dat ze in de afgelopen seizoenen, waarin we vanwege de regelgeving minder konden bieden dan normaal, toch volledig achter de club zijn blijven staan. We zijn dankbaar voor hun loyaliteit en wilden op deze manier onze waardering en dank laten blijken richting alle sponsoren die full support achter Heracles zijn blijven staan.”

Sponsoren die op deze twee momenten niet aanwezig konden zijn, krijgen hun ingelijste retroshirt uiteraard op een ander moment uitgereikt.

Foto’s: nesimages.nl

New call-to-action