We balen er enorm van dat een groot deel van onze supporters zaterdagavond getuige heeft moeten zijn en last heeft gehad van ongeregeldheden op de omloop. We hebben daardoor een ontzettend vervelende nasmaak overgehouden aan het mooie gelijkspel tegen Ajax.

De gebeurtenissen zullen impact hebben gehad op velen van jullie. Dat begrijpen we maar al te goed en daarom organiseren we woensdagavond een informatieavond voor jou als seizoenkaarthouder en/of wedstrijdbezoeker. In de BusinessClub van ons stadion praten we je bij over wat er zaterdagavond is gebeurd is. Daarbij bespreken we ook hoe we als club in het voortraject en tijdens de avond zelf hebben gehandeld. Natuurlijk is er de gelegenheid om daarover vragen te stellen en jouw verhaal met ons en andere Heraclieden te delen. 

De informatieavond van aanstaande woensdag (3 november) begint om 19.00 uur. Inloop is vanaf 18.30 uur via de hoofdingang van Erve Asito op vertoon van jouw seizoenkaart of wedstrijdkaart voor Heracles Almelo – Ajax. Vanwege de geldende maatregelen moet je bij de entree ook een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs kunnen tonen. Het is niet nodig om je vooraf aan te melden.