Het tweede elftal van Heracles Almelo heeft maandagmiddag gewonnen van SC Cambuur 2. Het oefenduel op Erve Asito eindigde in 2-1.

De gasten openden tien minuten voor het rustsignaal de score. Nick Doodeman zette zijn team op voorsprong. Een minuut later had Heracles Almelo 2 direct op gelijke hoogte kunnen komen, maar een poging van Bilal Basa├žikoglu strandde op de paal.

De gelijkmaker kwam er wel. Na 64 minuten spelen zette Nikolai Laursen de 1-1 op het scorebord. Een klein kwartier later kwam Heracles Almelo 2 op voorsprong. Ruben Roosken streepte een afgeslagen hoekschop in de kruising: 2-1.

Heracles Almelo 2 – SC Cambuur 2 2-1 (0-1)
36.Nick Doodeman 0-1, 64.Nikolai Laursen 1-1, 78.Ruben Roosken 2-1.

Opstelling Heracles Almelo 2: Robin Jalving, Robin Polley, Sven Sonnenberg, Lucas Schoofs, Ruben Roosken, Melih Ibrahimoglu (80.Rohat Agca), Elias Sierra, Ismail Azzaoui, Nikolai Laursen (80.Carlos Tomas da Silva), Sinan Bakis, Bilal Basa├žikoglu (46.Mohamed Amissi).

Foto’s: nesimages.nl