Maandag 11 oktober waren er 275 meiden te gast bij Heracles Almelo. Stichting Ontdek High Tech Almelo, een initiatief van twaalf Almelose hightech bedrijven, organiseerde op Erve Asito en bij nabijgelegen amateurvereniging Oranje Nassau voor hen een Girls Kick Tech event. Het doel van deze dag was om meiden enthousiast(er) te maken voor de techniek in de hoop dat zij een technische opleiding gaan volgen en toekomstige collega’s worden van de hightech bedrijven in deze regio.

Aangezien Heracles Almelo met haar innovatie-initiatief samen met onderwijsinstellingen, overheden en bedrijven nastreeft om de regio sterker en aantrekkelijker te maken voor toekomstige werknemers, waren deze meiden meer dan welkom.

Meer weten over het innovatie-initiatief? Ga naar: business.heracles.nl/innovatie-initiatief.

New call-to-action