Ook bij de Twentse Derby op vrijdag 5 november wordt Heracles Almelo gesteund door een volledig gevuld uitvak. Alle beschikbare losse kaarten voor het duel zijn op donderdagmorgen, 21 oktober, in korte tijd uitverkocht. Er stonden rijen in de FanServiceShop voor de diverse balies en ook online vlogen de kaarten over de spreekwoordelijke toonbank.

EEN VOLLE FANSERVICESHOP

Combipakket

Het combipakket, waarmee de uitwedstrijden tegen Go Ahead Eagles, PEC Zwolle en FC Twente bezocht kunnen worden, raakte al in een vroeg stadium uitverkocht. De uitwedstrijd naar Go Ahead Eagles is reeds geweest en dit weekend staat de uitwedstrijd naar PEC Zwolle op het programma. De personen die dit combipakket hadden aangeschaft waren dus al verzekerd van de wedstrijd tegen FC Twente op 5 november.

Losse kaarten

Vanaf zaterdag 16 oktober was het mogelijk voor ‘Loyale uitsupporters’ (minimaal 8 bezochte uitwedstrijden vanaf het seizoen 2018-2019) om losse kaarten aan te schaffen voor het uitvak van de Twentse Derby. De overgebleven kaarten gingen op donderdag 21 oktober in de verkoop voor seizoenkaarthouders. Het duurde dus ook niet lang voordat ook die uitverkocht waren.