Kom op woensdag 20 oktober naar Erve Asito en neem een kijkje bij de training van jouw favoriete spelers van Heracles Almelo. Aansluitend op de training is er een Kidstour door het stadion met wat drinken en iets lekkers. Na afloop van die Kidstour mag jij het veld op om te voetballen of mee te doen met een van de andere sportieve activiteiten.

Training zal om 10.00 uur starten en ongeveer 1,5 uur duren. Na aanmelding hieronder verwachten we dat jij je woensdag aanstaande uiterlijk 11.00 uur bij de zij-ingang (ingang 1) van het stadion naast de FanServiceShop hebt gemeld. Vanaf 11.45 uur zal in het Heracles Museum de Kidstour starten onder begeleiding van de rondleiders. Zij nemen de kids mee door het stadion en laten ze allerlei plekken zien die ze normaal niet te zien krijgen.

Programma:

• 10.00 uur – 11.30 uur: Training kijken
• 11.30 uur – 11.45 uur: Ranja plus wat lekkers
• 11.45 uur – 12.30 uur: Kidstour door het stadion
• 12.30 uur – 14.00 uur: Activiteiten op het veld

Meld je aan

Aanmelding voor de Herakids Herfstactiviteit is gesloten.