In de reservecompetitie heeft Heracles Almelo 2 een overwinning geboekt op FC Emmen 2. Op Erve Asito eindigde het duel maandagavond in 1-0.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in het eerste kwartier. Een goede pass van Melih Ibrahimoglu werd door Nikolai Laursen op waarde ingeschat. De Deen rondde doeltreffend af tegen zijn voormalige club. Kort daarvoor was Elias Sierra al dicht bij de openingstreffer. Na een goede combinatie met Sinan Bakis zag de middenvelder zijn inzet eindigen tegen de paal.

In het vervolg van de wedstrijd bleven grote kansen en daarmee ook doelpunten uit. Heracles Almelo 2 boekte daarmee de eerste zege van de reservecompetitie, die nu twee wedstrijden onderweg is. Het eerste duel ging uit tegen sc Heerenveen nipt verloren.

Heracles Almelo 2 – FC Emmen 2 1-0 (1-0)
14. Nikolai Laursen 1-0.

Opstelling Heracles Almelo 2: Koen Bucker, Navajo Bakboord, Sven Sonnenberg, Mateo Les, Ruben Roosken, Melih Ibrahimoglu, Luca de la Torre (46.Rohat Agca), Elias Sierra (73.Myron Bostdorp), Nikolai Laursen, Sinan Bakis, Mohamed Amissi (67.Robin Polley).