De showroom van Autobedrijf Temminghoff in Haaksbergen was donderdagavond het decor voor een avond over ‘Innovaties in de sport’. In het bijzonder mooi vormgegeven pand verwelkomde gastheer Rino Temminghoff tussen een ruim aanbod auto’s een twintigtal Haaksbergse ondernemers en vertelde vol enthousiasme over zijn ervaringen als BusinessClublid bij Heracles Almelo.

Nadat voorzitter Hans Bredewoud het beleid van de club had toegelicht, was het woord aan innovatiemanager Ivar Hageman. Dat Heracles Almelo meer is dan alleen voetbal, werd zeker duidelijk uit zijn verhaal over het innovatie-initiatief: een uniek netwerk van onderwijs, bedrijfsleven, overheid en sport dat gezamenlijk streeft naar een duurzame, gezonde en vitale (werk)omgeving voor werkgevers en talentvolle, toekomstige werknemers.

Ontdek Kansrijk Zwart-Wit

De thema-avond in Haaksbergen is onderdeel van ‘Ontdek Kansrijk Zwart-Wit’, een initiatief om Haaksbergse ondernemers kennis te laten maken met Heracles Almelo. De volgende activiteit staat gepland op dinsdag 9 november. Voor meer informatie: business.heracles.nl/kansrijkzwartwit.

Foto’s www.nesimages.nl

New call-to-action