Het nationale elftal van de Verenigde Staten heeft de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Jamaica met 2-0 gewonnen en heeft op doelsaldo de leiding genomen in de eindronde. Mexico staat tweede. Canada is derde met een achterstand van twee punten. De eerste drie landen gaan naar het WK 2022 in Qatar.

De wedstrijd in Austin, Texas werd in de tweede helft beslist. Ricardo Pepi scoorde in de 49ste en de 62ste minuut. Luca de la Torre viel in de 78ste minuut in voor Yunus Musah en maakte voor het eerst speelminuten in een officiƫle kwalificatiewedstrijd.

Team USA vervolgt de reeks op 10 oktober met een duel in en tegen Panama en op 14 oktober staat er een thuiswedstrijd tegen Costa Rica op het programma.