UPDATE zaterdag 30 oktober 13.00 uur: Heracles Almelo – Ajax is uitverkocht.


Heracles Almelo speelt op zaterdag 30 oktober om 18.45 uur thuis tegen Ajax. Op deze pagina vind je alle informatie over de kaartverkoop voor dit duel.

De kaartverkoop is inmiddels gestart voor zowel seizoenkaarthouders als Fankaarthouders en Herakids. Zowel online als in de FanServiceShop. Er geldt een maximum van twee wedstrijdkaarten per seizoenkaart, Fankaart en Herakid. Kaarten gaan niet in de verkoop voor mensen zonder seizoenkaart, Fankaart of Herakids-lidmaatschap.

Coronatoegangsbewijs en tijdvakken voor entree

Voor toegang tot het stadion moet je naast je wedstrijdkaart ook een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs kunnen tonen. Bovendien verloopt de toegang via tijdvakken. Op deze pagina lees je alle informatie over je bezoek aan deze wedstrijd.

Prijsoverzicht

Stadionoverzicht