Domino’s Pizza Almelo is aanstaande zaterdag wedstrijdsponsor van de wedstrijd Heracles Almelo – Willem II.

Sinds 13 maart 2012 is Domino’s Pizza Almelo gevestigd aan het Vincent van Goghplein 12 in Almelo. En op 7 december 2018 hebben ze een tweede vestiging geopend aan het Eskerplein op nummer 17a. Beide winkels zijn van woensdag t/m zondag geopend vanaf 11.30 uur en hebben tot 16.00 uur de lunchdeal: een medium pizza voor €5 en een drankje erbij voor maar €1,00 extra.

Domino’s Pizza Almelo is momenteel op zoek naar een derde locatie om nog sneller bij iedereen in Almelo te kunnen zijn. Wist je dat Domino’s Pizza Almelo tegenwoordig alle bestellingen electrisch bezorgd met electrische fietsen en e-scooters?  

Werken bij Domino’s

Domino’s Pizza Almelo is op zoek naar pizzabakkers, fiets en scooterbezorgers, shiftmanagers en managers. Wat wil jij doen bij Domino’s? Bekijk de vacatures op www.dominosjobs.nl of scan de onderstaande QR-code.

Unieke winactie

Domino’s Pizza Almelo geeft tijdens de wedstrijd vijf keer twee pizza’s weg. Reageer op het Facebook-bericht van Heracles Almelo om kans te maken op deze gratis pizza’s.

Daarnaast is er tot aan het einde van dit seizoen een speciale aanbieding voor alleen Heraclieden: met de code 35675 krijgt u bij de vestigingen in Almelo, Borne en Hengelo 25% korting op de gehele bestelling via www.dominos.nl of de Domino’s app.

Domino’s pizza Almelo is al voor het vierde jaar op rij trotse Wedstrijdsponsor en wenst iedereen alvast een sportieve wedstrijd toe met hopelijk 3 (pizza)punten!

New call-to-action