Luca de la Torre maakt opnieuw zijn opwachting in de nationale ploeg van de Verenigde Staten. Het team speelt de komende interlandperiode drie wedstrijden in de finaleronde van de kwalificatie voor het WK 2022.

Op vrijdag 8 oktober (Nederlandse tijd) speelt de VS in Austin tegen Jamaica. Daarna reist de ploeg af naar Panama, dat op maandag 11 oktober de tegenstander is in Panama Stad. Op donderdag 14 oktober wacht voor de VS een thuiswedstrijd tegen Costa Rica. Dat duel wordt gespeeld in Columbus.

In de finaleronde van de Concacaf WK-kwalificatie strijden acht landen om drie tickets voor Qatar 2022. De nummer vier van de groep plaatst zich voor de intercontinentale play-off. Alle landen spelen thuis en uit tegen elkaar. Na drie gespeelde wedstrijden heeft de VS als nummer drie evenveel punten als nummer twee Canada en Panama (nummer vier). De laatste kwalificatiewedstrijden in de finaleronde worden in maart 2022 gespeeld.

In maart van dit jaar maakte Luca de la Torre zijn rentree bij de A-selectie van de Verenigde Staten, drie jaar na zijn eerste interland. De Heraclied gaf zijn terugkeer glans door in het oefenduel tegen Jamaica als invaller een assist te geven. Ook tegen Noord-Ierland drie dagen later kwam De la Torre in actie.