Win een mooie prijs via Asito
Tijd voor actie! Niet alleen op het voetbalveld, maar ook voor jou als Heracles Almelo-fan. Want als loyale hoofdsponsor van ‘onze club’ roept Asito jou op om deel te nemen aan de Asito Quiz. Heracles Almelo heeft onze support nodig bij thuiswedstrijden, maar zeker ook bij uitwedstrijden. Daarom geven we voor maar liefst zes uitwedstrijden een verzorgd arrangement weg voor telkens zes personen. Hierbij zorgen we voor wedstrijdtickets, vervoer, een hapje en een drankje en natuurlijk gezelligheid.

Doe mee & win
Deelnemen is heel eenvoudig. Het enige wat je moet doen, is de Heracles Almelo App downloaden en deelnemen aan de Asito Quiz. Houd daarom zeker de socials in de gaten zodat je op de hoogte bent wanneer er een quiz live staat.

Voetbal als verbindende factor
Als hoofdsponsor heeft Asito voor de fans van Heracles Almelo jaarlijks een fanactie waarbij verbinding, passie én beleving gebundeld worden. Met deze quiz probeert Asito, ondanks dat we niet samen kunnen zijn, toch de verbinding met elkaar te houden. En voetbal samen te beleven. Maar natuurlijk kijken Asito en Heracles Almelo ernaar uit om jou weer te ontmoeten. En om voetbalwedstrijden niet altijd op tv, maar ook weer eens live in het station mee te maken. De volledig verzorgde Awayday in de Asito-skybox, geeft de winnaar van de quiz alvast deze kans om weer in het stadion te komen! Een prijs die garant staat voor een unieke ervaring. Dus speel mee!