Heracles Almelo speelt op zondag 26 september om 16.45 uur thuis tegen RKC Waalwijk op Erve Asito. Op deze pagina vind je alles over de speciale kaartverkoopactie voor Herakids voor Heracles Almelo – RKC Waalwijk.

Herakids-wedstrijd: €5 voor Herakids
Speciaal voor alle Herakids is er een aangepast tarief voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Voor slechts €5,- kunnen onze jongste supporters naar deze wedstrijd toe. Is jouw kind geboren na 1 juli 2009? Dan kan hij óf zij gratis lid worden van de Herakids, profiteren van deze actie en van vele andere voordelen.

Gebruik maken van de actie? Kom langs in de FanServiceShop, bel naar 0546-817070 of mail naar Bultje@heracles.nl en we kunnen je verder helpen.

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop

Kidspark tijdens Heracles Almelo – RKC Waalwijk

Zondag 26 september is vanaf 14.45uvoorafgaand aan Heracles Almelo – RKC Waalwijk, het Kidspark geopend. Alle kinderen die de wedstrijd bezoeken hebben gratis toegang tot het Kidspark.

Achter de lange zijde van het stadion is het Kidspark ingericht met allerlei activiteiten. Zo staan er onder andere een springkussen en diverse voetbalspellen voor alle kinderen klaar. Binnen deze periode/categorie zijn geen evenementen gevonden

Herakids-wedstrijd

De thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk is een speciale Herakids-wedstrijd. Alle kinderen tot en met 12 jaar oud bezoeken dit duel voor maar €5,-. Kom daarom op zondagmiddag 26 september met het hele gezin naar Erve Asito!

Het actietarief geldt voor alle stoelen op de reguliere tribune en geldt zowel online als in de FanServiceShop. Voor volwassenen zijn kaarten voor Heracles Almelo – RKC Waalwijk verkrijgbaar vanaf €21,50.