Zondag 26 september staat de wedstrijd tegen RKC Waalwijk op het programma. De eerste wedstrijd van het seizoen met een vol Erve Asito! De Wedstrijdsponsor: Asito.

Welkom terug presentje

Eindelijk kunnen we weer samen komen op de plek waar we ons thuis voelen. De plek waar we samen herinneringen maken, genieten, treuren én juichen. De plek waar we de zwart-witte trots van Almelo steunen door dik en dun. En daar hebben we iédereen bij nodig. Daarom een presentje zodat we altijd en overal kunnen laten zien van welke club ons hart sneller gaat kloppen.

Uit-arrangement

Heracles Almelo heeft onze support nodig bij thuiswedstrijden, maar zeker ook bij uitwedstrijden. Daarom geven we voor maar liefst zes uitwedstrijden een verzorgd arrangement weg voor telkens zes personen. Hierbij zorgen we voor wedstrijdtickets, vervoer, een hapje en een drankje en natuurlijk gezelligheid.

ASITO QUIZ

Deelnemen is heel eenvoudig. Het enige wat je moet doen, is de Heracles Almelo app downloaden en deelnemen aan de Asito Quiz. Houd daarom zeker de socials in de gaten zodat je op de hoogte bent wanneer er een quiz live staat. Let op: de eerste quiz staat zondag al open! Er zijn zes tickets te winnen voor de uitwedstrijd naar PEC Zwolle.

Voor nu wenst Asito iedereen een geweldige wedstrijd toe op Erve Asito tegen RKC Waalwijk. Samen staan we achter Heracles Almelo!

New call-to-action