Na 306 officiële wedstrijden in het zwart-wit zette Tim Breukers afgelopen zomer een punt achter zijn voetballoopbaan. Zijn laatste wedstrijd speelde Breukers op 16 mei, uit tegen AZ. Drie dagen eerder maakte hij tegen Feyenoord zijn laatste minuten op Erve Asito. Daar ging hij na afloop van de wedstrijd op de schouders van zijn medespelers, maar was het een afscheid zonder publiek. Komende zondag gaat dat wel gebeuren: dan nemen we in een vol stadion afscheid van Tim Breukers.

Breukers speelde van 2007 tot 2012 en van 2015 tot 2021 voor Heracles Almelo. Niemand speelde meer Eredivisieduels voor de club dan hij: 274. 

Het afscheid vindt plaats voorafgaand aan Heracles Almelo – RKC Waalwijk. De aftrap van dat duel is om 16.45 uur. 

Koop je kaarten voor Heracles Almelo – RKC Waalwijk

Kom naar Heracles Almelo – RKC Waalwijk en bedank Tim Breukers voor zijn tijd bij de club. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €16,50 per stuk. Er geldt vrije verkoop. Zowel in de FanServiceShop als via heracles.nl/tickets zijn kaarten te koop zo lang de voorraad strekt.

Op 13 mei maakte Tim Breukers zijn laatste minuten op Erve Asito. Daar ging hij na afloop van de wedstrijd op de schouders van zijn medespelers, maar was het een afscheid zonder publiek.