Heracles Almelo presenteert Knaken als nieuwe Crypto Partner van de club. Knaken, dat zijn oorsprong vindt in Rotterdam, is een handelsplatform waar cryptovaluta (zoals Bitcoin en Ethereum) door consumenten verhandeld kunnen worden. Beide partijen zijn verheugd met de samenwerking. Knaken wil daarbinnen de nadruk leggen op het informeren van supporters over het veilig handelen in cryptocurrency.

Ontwikkelingen en onduidelijkheden over crypto

“Waar we vorig seizoen, als groeiend cryptoplatform, zijn begonnen met voetbalsponsoring, breiden we onze partnerships nu uit met deze mooie club uit het oosten van het land. In de nieuwe samenwerking zal de focus liggen op supporters en sponsoren informeren en leren over cryptocurrency. We zien het namelijk als cryptoplatform mét licentie van De Nederlandsche Bank als onze plicht gebruikers te informeren over de ontwikkelingen en eventuele onduidelijkheden over crypto. Daarnaast kunnen we met deze samenwerking onze doelgroep kennis laten maken met ons platform, waarop men op een eenvoudige, veilige en verantwoorde manier kan handelen. Hiervoor hebben we diverse leuke activaties gepland staan”, geeft Ronald Jonkers, directeur van Knaken, aan.

Inhoud van de samenwerking

Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles Almelo: “We zijn verheugd met het voortzetten van deze samenwerking en verwelkomen Knaken als eerste Official Crypto Partner van Heracles Almelo. Over de exacte inhoud van het Official Crypto Partnerschap wordt later meer gecommuniceerd, maar nu al kunnen wij vermelden dat er mooie acties klaarstaan voor de supporters en sponsoren van onze club.” Robbert Rustenberg, accountmanager Heracles Almelo, vult aan: “Zo wordt er bijvoorbeeld middels een speciale Heracles Almelo-omgeving op de website van Knaken informatie gegeven over crypto, gaan we samen met Knaken cryptotrainingen organiseren in het stadion en uiteraard laten we supporters met vragen over crypto graag persoonlijk kennismaken met de medewerkers van Knaken.”

Rob Toussaint, algemeen directeur Heracles Almelo: “Het is als club en organisatie altijd van belang om vooruit te kijken. Een van de ontwikkelingen die op dit moment spelen is cryptocurrency. We zijn verheugd dat we in samenwerking met Knaken dit innovatieve traject in kunnen gaan.”

V.l.n.r.: Ronald Jonkers (Knaken), Robbert Rustenberg, Rob Toussaint, Tom Uitzetter (Heracles Almelo) en Vincent van der Sanden (Knaken)

New call-to-action