Ontdek Roetgerink Mode & Schoenen en Brasserie R-1854 in Enter!  

Bij Roetgerink Mode & Schoenen vindt u honderden Nederlandse én internationale fashionmerken, op meer dan 6.500m² én in een webshop, altijd volgens de laatste modetrends. Wat uw smaak ook is, hoe jong u ook bent, iedereen slaagt bij Roetgerink. Onze gespecialiseerde modeadviseurs helpen u graag bij de zoektocht naar de voor u perfecte outfit. U kunt bij ons terecht voor uw dagelijkse kleding, of dit nu casual of zakelijk is, maar ook voor een feest, zoals communie of huwelijk bent u bij ons aan het juiste adres. Uw nieuwe outfit, inclusief een paar mooie schoenen, koopt u bij ons! Zit een broek of een jasje nét niet helemaal perfect? Dan kunnen wij het voor u in ons eigen atelier passend maken.

In onze gezellige Koffiekökk’n, staat een gratis kopje koffie voor u klaar. Uitstekende service en een unieke beleving, dat zijn onze kernwaarden. Met de komst van onze Brasserie R-1854 is dé Modestraat van Twente hét Modeplein van Twente geworden. Onze brasserie bouwt voort op de kernwaarden van Roetgerink: eerlijke producten, de beste service, voor elk moment van de dag. Een bezoek aan Brasserie R-1854 maakt een dag modeshoppen bij Roetgerink compleet!

Unieke kostuumactie

Als trouwe business supporter van Heracles Almelo, mogen Roetgerink Mode & Schoenen en Carl Gross u graag op de hoogte stellen van een exclusieve actie. Deze unieke kostuumactie hebben wij, alléén voor Nederland, exclusief samengesteld, met hét pakkenmerk Carl Gross en het bekende overhemdenmerk Ledûb. Deze is in Nederland alléén verkrijgbaar bij Roetgerink Mode & Schoenen. Deze fantastische aanbieding bestaat uit twee kwalitatief hoogwaardige Carl Gross kostuums met twee Ledûb overhemden, normaal samen voor € 899,95, nu slechts € 399,95!  De kostuums bestaan uit 100% wol en u kunt kiezen uit tienverschillende kleuren en dessins. In de folder, die tijdens de wedstrijd in alle skyboxen en de business lounge van Heracles wordt verspreid leest en ziet u alles over de kostuums.

Graag nodigen wij u uit om te komen “kostuumshoppen” bij Roetgerink Mode & Schoenen. Onder het genot van een kopje koffie en een bonbon, staan onze kostuum-experts graag voor u klaar, om samen het perfecte kostuum uit te zoeken.

New call-to-action