Heb je sportkleding over die je kan missen? Breng het dan komende vrijdag (vrijdag 17 september) langs bij Erve Asito. Heracles Almelo organiseert een inzamelings-drive-thru voor het Sportdepot Almelo. Dat zamelt sportkleding in voor kinderen die leven in armoede. Heracles Almelo wil daar graag een steentje aan bijdragen en vraagt supporters en andere Almeloërs een bijdrage te doen.

De inzamelingsactie wordt georganiseerd in samenwerking met Sportbedrijf Almelo en Sportdepot/Speelgoedbank Twente, in het kader van het project Sport & Speel Goed. Dat project is afgelopen jaar gelanceerd en heeft al geresulteerd in een eerdere succesvolle drive-thru voor het inzamelen van speelgoed. Dit keer is het doel zo veel mogelijk sportkleding in te zamelen.

De drive-thru bij Erve Asito vindt plaats op vrijdag 17 september van 15.00 tot 18.00 uur. Komt dat net niet helemaal uit? Je kan deze hele week (van 13 tot en met 18 september) ook terecht bij verschillende sportverenigingen en -aanbieders: DRC ‘12, RKSV Bornerbroek, ASV ’57, PH Almelo, Uitsmijters, JMR, Recreatie Sport Almelo, Sisu, Het Sportpark, ATV Luctor et Emergo en The Big Bulls.

Samen zorgen alle partijen ervoor dat jouw sportmateriaal terecht komt bij kinderen die het goed kunnen gebruiken!

Bekijk de oproep: