Donderdag 2 september werden de spelers en stafleden voorgesteld aan de sponsoren van Heracles Almelo. In de BusinessClub op Erve Asito volgden er meerdere tafelgesprekken onder leiding van Heracles TV-presentator Casper Raymakers.

Zo vertelde huurling Kaj Sierhuis over de weken voorafgaand aan zijn transfer. Daarnaast zaten onder meer de drie aanvoerders Janis Blaswich, Rai Vloet en Mats Knoester aan tafel. Ook trainer Frank Wormuth en Algemeen Directeur Rob Toussaint kwamen aan het woord.

Klik hier voor de uitzending, die exclusief te zien is op Mijn Heracles.

Maak een Heracles Account aan
Heb jij nog geen Heracles Account? Maak er dan gratis één aan. Hiermee heb je toegang tot exclusieve content en dit vormt de inlog tot alle producten van Heracles Almelo, waaronder de Heracles Almelo App, tickets.heracles.nl en shop.heracles.nl.