De Eredivisiewedstrijd SC Cambuur – Heracles Almelo wordt op donderdag 23 september in Leeuwarden gespeeld. De aftrap is om 18.45 uur in het Cambuur Stadion. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is op vrijdag 10 september 2021, 10.00 uur gestart.

De tickets zijn verkrijgbaar via tickets.heracles.nl of in de FanServiceShop. Bestel nu online.


Autokaarten
Autokaarten kosten €9,- per stuk. De autokaarten zijn zowel online als in de FanServiceShop te koop. Parkeerkaarten zijn niet nodig voor deze wedstrijd. Er kan rechtstreeks naar het uitvak gereden worden. Wel geldt een minimum van drie personen per auto. De controle van het coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs en het wedstrijdticket vindt plaats bij het uitvak, waar vervolgens ook het omwisselen plaatsvindt.

Buscombi-kaarten
De buscombi-kaarten kosten €29,- per stuk. De buskaarten zijn zowel online als in de FanServiceshop te koop. De controle op het coronatoegangsbewijs vindt in Almelo voor vertrek plaats. In de bussen is het verplicht om een mondkapje te dragen.
Let op: De bus(sen) rijdt/rijden bij een minimum aantal van 40 afgenomen buscombi-kaarten.

Vertrektijden buscombi
Heb je een buscombi-kaart gekocht? Dan wordt je om 14.45 uur geacht aanwezig te zijn bij Erve Asito. Via ingang 1, aan de zijkant van onze FanServiceShop, kun jij richting het gastenvak waar de bus(sen) om 15.00 uur zal/zullen vertrekken. Daar vindt ook de controle op het coronatoegangsbewijs plaats.


De volgende voorwaarden zijn van toepassing

• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je nu al online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart óf Fankaart
• Je kunt een coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs tonen
• Het is niet mogelijk om kaarten te reserveren, ook niet telefonisch
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon