Akomar Shipping is met ingang van dit seizoen Subsponsor van Heracles Almelo. Het in Ridderkerk gevestigde logistieke bedrijf, dat zich voornamelijk focust op shipping en forwarding, kijkt ontzettend uit naar de samenwerking met de club en de mogelijkheden van de BusinessClub.

Arjan Kruis, directeur van Akomar Shipping vertelt: “We hebben gekozen voor de samenwerking met Heracles Almelo omdat het een leuke en sympathieke club is. De club beschikt over een nauw betrokken BusinessClub waar we graag onderdeel van uit maken.”

Tom Uitzetter, commercieel manager bij Heracles Almelo: “Akomar Shipping bewijst al ruim 25 jaar in diverse branches een uitstekende logistieke link te zijn tussen aanbieder en afnemer. Daarom heb ik er alle vertrouwen in dat zij ook voor een goede link gaan zorgen tussen Almelo en Rotterdam.”

Robbert Rustenberg, accountmanager bij Heracles Almelo vertelt waarom er sprake is van een goede match: “Wat mooi is aan deze samenwerking is dat beide partijen voor verbinding staan. Hopelijk kunnen wij elkaar hierin versterken en op deze manier nieuwe verbindingen creëren.”

Rody Kruis en Arjan Kruis van Akomar met op de achtergrond de LED-boarding van het bedrijf

New call-to-action