Donderdag 2 september werd het seizoen met BusinessClub-activiteiten geopend door de nieuwe spelers en stafleden van Heracles Almelo voor te stellen aan onze sponsoren. In de BusinessClub op Erve Asito werden zij onder luid applaus onthaald. Tekst gaat verder onder de video.

Na het openingswoord van algemeen directeur Rob Toussaint en een toelichting op de financiƫle cijfers door penningmeester Jeffrey Hinnen, was het tijd om afscheid te nemen van oud-bestuurslid Hans Golbach. Daarna volgden er meerdere tafelgesprekken onder leiding van Heracles TV-presentator Casper Raymakers. Zo vertelde huurling Kaj Sierhuis over de weken voorafgaand aan zijn transfer en zaten de drie aanvoerders Janis Blaswich, Rai Vloet en Mats Knoester aan tafel om te praten over het aanvoerderschap. Uiteraard werd ook hoofdtrainer Frank Wormuth bevraagd. De avond werd afgesloten met een drankje.

Foto’s www.nesimages.nl

New call-to-action