Lowik Bouw heeft haar sponsorpakket bij Heracles Almelo uitgebreid. Het bouwbedrijf neemt al vele jaren deel aan een skybox van de club en kiest nu ook voor landelijke exposure via Heracles Almelo. Jan Schuldink, directeur van Lowik Bouw, tekende het contract: “Als bouwbedrijf leveren we zowel regionaal als landelijk mooie bouwprojecten af. De exposure die we via Heracles Almelo krijgen past uitstekend bij de groei die we op dit moment doormaken.”

Tom Uitzetter, commercieel manager van Heracles Almelo, over de uitbreiding: “We zijn uiteraard heel bij dat Lowik Bouw kiest voor een uitgebreid sponsorpakket met landelijke uitstraling via Heracles Almelo. Lowik Bouw heeft al veel bekende lokale en regionale projecten met succes afgerond en Jan is een bekend gezicht binnen onze BusinessClub. Heracles Almelo en Lowik Bouw hopen zo verder samen te groeien.”

Rob Toussaint, algemeen directeur Heracles Almelo, Jan Schuldink, directeur Lowik Bouw, en Tom Uitzetter, commercieel manager Heracles Almelo

New call-to-action