Heracles Almelo speelt vanmiddag een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen. De aftrap van het duel is om 16.00 uur. Live meekijken kan: op onze website bieden we een livestream aan.

Een belangrijk bericht voor supporters die de wedstrijd willen bezoeken: de wedstrijd wordt gespeeld op een andere locatie. Dit omdat het veld op de oorspronkelijke accommodatie vanwege regenval in het afgelopen weekend onbespeelbaar is verklaard. De wedstrijd wordt nog wel in Lohne gespeeld, maar nu in het Syntech-Amasyaspor-Stadion. Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar en kosten €10,- per stuk.

Kijk live via heracles.nl/live

Kijk live via een livestream op heracles.nl/live. Het enige wat je hiervoor hoeft te hebben is een Heracles Account. Deze is gratis voor iedereen en hiermee heb je toegang tot exclusieve content. Heb jij al een Heracles Account? Log dan direct in op heracles.nl/live.

Maak een Heracles Account aan

Heb jij nog geen Heracles Account? Maak er dan gratis één aan. Hiermee heb je toegang tot exclusieve content en dit vormt de inlog tot alle producten van Heracles Almelo, waaronder de Heracles Almelo App, tickets.heracles.nl, shop.heracles.nl.