Heracles eSports heeft zich versterkt met Tim Spaan. De 21-jarige Bemmelse eSporter wordt in samenwerking met Bundled voor het seizoen 2021-2022 gehuurd van Bundled esports. Spaan zal samen met Bryan Hessing namens Heracles Almelo uitkomen in internationale toernooien en de eDivisie. 

Spaan, die afgelopen jaar zijn eerste competitieve seizoen speelde, is blij om voor Heracles eSports te tekenen: “Ik kijk er enorm naar uit om komend seizoen met Bryan voor Heracles Almelo te gaan spelen. Ik heb bewust de keuze voor Heracles eSports gemaakt, met al Bryan zijn ervaring verwacht ik me goed te kunnen ontwikkelen. Daarnaast is Heracles Almelo, net als ik, serieus met eSports bezig.”

In zijn eerste competitieve jaar heeft Spaan namens Willem II één wedstrijd in de eDivisie gespeeld. Deze won hij met 3-0 van voormalig Nederlands kampioen Tony Kok. Daarnaast is hij als derde Nederlander in de Global Series geëindigd en is hij drie keer als eerste van de wereld geëindigd in de Weekend League. 

Komende maand begint het nieuwe seizoen, met de launch van FIFA 22. Afgelopen seizoen speelde Bryan Hessing, die al sinds 2017 bij Heracles Almelo onder contract staat, achtereenvolgens met Ward van de Coolwijk en de Italiaan Cosimo Guarnieri aan zijn zijde. Heracles eSports eindigde met hen op een dertiende plaats op de ranglijst.