Kaj Sierhuis speelt dit seizoen in het shirt van Heracles Almelo. De 23-jarige spits wordt gehuurd van het Franse Stade de Reims.

“Ik denk dat het een mooie match is”, zegt Sierhuis over zijn tijdelijke overgang naar Heracles Almelo. “Ik geloof erin dat je minuten moet maken om beter te worden en te groeien als speler. Dat hoop en denk ik hier bij Heracles Almelo te kunnen doen. De manier van voetballen past bij me en het gevoel bij de club is goed. Ik kijk ernaar uit om hier te spelen.” 

Technisch directeur Tim Gilissen is blij dat Heracles Almelo erin geslaagd is Kaj Sierhuis toe te voegen aan de selectie. “De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan zijn komst. We hebben even geduld moeten hebben, maar het is mooi dat Kaj nu hier is. Zowel qua persoon als qua voetballer past hij goed bij onze club. Kaj is gedreven om zijn bijdrage te leveren, wij gaan met hem aan de slag om hem daarin te ondersteunen.”

Kaj Sierhuis speelt dit seizoen in het shirt van Heracles Almelo.

Sierhuis doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde drie duels in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Op 11 augustus 2018 maakte hij tegen Heracles Almelo zijn Eredivisiedebuut. Van januari 2019 tot januari 2020 speelde Sierhuis op huurbasis voor FC Groningen, waarna hij de definitieve overstap maakte naar Stade de Reims. Bij de Franse club heeft Sierhuis nog een contract tot 2024.

Done deal

Bekijk een eerste introductie met onze nieuwe spits:

Verder kennismaken met Kaj Sierhuis? Kom dan volgende week dinsdag (7 september) naar de Supportersavond. Daar stellen we alle nieuwe spelers aan je voor en kan je vragen aan hen stellen. Lees hier alles over de Supportersavond die voor alle Heraclieden gratis te bezoeken is.